Tentang Kami

TENTANG ABDI

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung diobral di bras kawih, nipple nyertakeun, angkat pinareup, Silicone Dorong Up hampang, bra Straps, jeung produk fashion lianna. 

Urang kudu leuwih ti sapuluh taun pangalaman manufaktur sarta miboga reputasi nguntungkeun ti nasabah betah tur mancanagara kalawan kualitas luhur na, rupa-rupa produk jeung téhnik manufaktur alus teuing. Kabéh bahan diliwatan test SGS / BV. produk ieu ngekspor ka leuwih ti tilu puluh nagara kayaning Amérika, Kanada, Jepang, Inggris, Polandia, Swédia jeung jadi nasabah on.Our inluding H & M, Hollywood, Michelle, EMBRY formulir jsb

EQIT1853
EQIT1865

Pabrik Émbaran na Kontak

Ngaran DetailsFactory: Dongguan Weiai Garment Co., LTD.
Pabrik Alamat: lanté Katilu, Gedong No. 1, zone industri Désa Katilu, Xiajiang Cheng, GaobuTown, Dongguang, Guangdong, Cina, 523000
Tel: 86-769-2366 7505/134 2345 4141
e-mail: sales@dgweiai.com
Kontak : Lucy Guo

EQIT1908
EQIT1869
EQIT1870

Urang nyadiakeun OEM / ODM layanan pikeun merek kawentar global. 

Maka kami bakal méré layanan ikhlas tur harga paling kalapa ngabagéakeun mun gabung kami.