Elegan Jeung Geulis

  • 2
  • 1

Ngeunaan cariosan

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung diobral di bras kawih, nipple nyertakeun, angkat pinareup, Silicone Dorong Up hampang, bra Straps, jeung produk fashion lianna.

Urang kudu leuwih ti sapuluh taun pangalaman manufaktur sarta miboga reputasi nguntungkeun ti nasabah betah tur mancanagara kalawan kualitas luhur na, rupa-rupa produk jeung téhnik manufaktur alus teuing. Kabéh bahan diliwatan test SGS / BV. produk ieu ngekspor ka leuwih ti tilu puluh nagara kayaning Amérika, Kanada, Jepang, Inggris, Polandia, Swédia jeung jadi nasabah on.Our inluding H & M, Hollywood, Michelle, EMBRY formulir jsb