Елегантна и убава

  • 2
  • 1

За нашата приказна

Dongguan Weiai облека копродукции, Ltd

Dongguan Weiai Garment Co.,Ltd is a professional manufacturer engaged in the research, development, production and sale of invisible bras,Breast lift up bras, Nipple Covers,  Silicone Push Up Pads, Bra Straps, and other fashion products.

Имаме искуство за производство на повеќе од десет години и доби поволен углед од клиентите во земјата и странство со врвен квалитет, широк спектар на производи и одлични производни техники. Сите материјали помина SGS / Б.В. тест. Овие производи се извезуваат во повеќе од триесет земји како што се Америка, Канада, Јапонија, Велика Британија, Полска, Шведска и така on.Our клиентите inluding H & M, HOLLYWOOD, Мишел, Он ФОРМА итн