China C-STRING Produsen lan Supplier | Weiai

C-String

Short Description:

Material: babagan reraket + katun, 83,2% nilon, kangkang lining katun 95% £ ¬ Tape 100% Silicone Kahuripan & Straples: Nyaman sexy, sampeyan bisa nyandhang iku ing ageman utawa celonone, lan bakal ora ana garis panty kanggo kiamat sampurna katon lan nuduhake pantat sampurna! Ora-line strapless panty kanggo sandhangan nyenyet, sampeyan bisa nganggo swimwear, wedding dress, gedhine, rasukan, nyenyet T-shirts, menang potong lan ora aran apa nalika ngagem mau. Seksi lan rapi jeroan cocok banget f ...


Detail produk

Tags Product

  • Material: babagan reraket + katun, 83,2% nilon, kangkang lining katun 95% £ ¬ Tape 100% Silicone
  • Kahuripan & Straples: Nyaman sexy, sampeyan bisa nyandhang iku ing ageman utawa celonone, lan bakal ora ana garis panty kanggo kiamat dipikir sampurna lan nuduhake pantat sampurna!
  • Ora-line strapless panty kanggo sandhangan nyenyet, sampeyan bisa nganggo swimwear, wedding dress, gedhine, rasukan, nyenyet T-shirts, menang potong lan ora aran apa nalika ngagem mau.
  • Seksi lan rapi jeroan cocok banget kanggo ngagem ing macem-macem katelu sore, nggawe sing katon luwih elegan lan ayu. Iku sampurna kanggo kanca-kanca, penyayang lan gendhakan.
  • Wigati: Aja nggunakake moisturizers, minyak wangi, serbuk utawa produk care kulit sadurunge nggunakake, minangka iki bakal ngurangi efek saka adhesive.-Mung wisuh karo banyu anget lan sinetron entheng banjur dry.After online nggunakake, sijine backings ing kanggo nglindhungi saka bledug.

rega Unit: US $ 1,09 ~ 1.23

MOQ: 3600 / werna

Produksi mimpin: 25 ~ 30 days






  • Previous:
  • Next: