Babagan awake dhewe

BABAGING KULA

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd punika Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi lan Advertisement saka bras siro, Pentil Sampul angkat Payudara, Silicone Push Up Pads, Bra tali, lan produk fashion liyane. 

We kudu luwih saka sepuluh taun pengalaman Manufaktur lan gained reputasi sarujuk saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri karo kualitas sawijining, sawetara saka sudhut produk lan Techniques Manufaktur banget. Kabeh bahan liwati test SGS / BV. Iki produk ngekspor kanggo luwih saka telung puluh negara kayata Amerika, Kanada, Japan, Inggris, Polandia, Swedia lan customer on.Our inluding H & M, Hollywood, Michelle, EMBRY Wujud etc.

EQIT1853
EQIT1865

Pabrik lan Contact

Jeneng DetailsFactory: Dongguan Weiai Garment Co., LTD.
Pabrik Address: lantai Katelu, Building No. 1, zona industri Village Katelu, Xiajiang Cheng, GaobuTown, Dongguang, Guangdong, China, 523000
TEL: 86-769-2366 7505/134 2345 4141
E-mail: sales@dgweiai.com
Contact : Lucy Guo

EQIT1908
EQIT1869
EQIT1870

We nyedhiyani OEM / ODM layanan kanggo merek kondhang global. 

Kita bakal menehi layanan tulus lan rega paling competitive kanggo welcome kanggo gabung kita.