Elegant Lan Ayu

  • 2
  • 1

About crita kita

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd

Dongguan Weiai Garment Co., Ltd punika Produsèn profesional melu ing riset, pembangunan, produksi lan Advertisement saka bras siro, Pentil Sampul angkat Payudara, Silicone Push Up Pads, Bra tali, lan produk fashion liyane.

We kudu luwih saka sepuluh taun pengalaman Manufaktur lan gained reputasi sarujuk saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri karo kualitas sawijining, sawetara saka sudhut produk lan Techniques Manufaktur banget. Kabeh bahan liwati test SGS / BV. Iki produk ngekspor kanggo luwih saka telung puluh negara kayata Amerika, Kanada, Japan, Inggris, Polandia, Swedia lan customer on.Our inluding H & M, Hollywood, Michelle, EMBRY Wujud etc.